Официален сайт на Община Девня

 • Античен фестивал "Марцианопол - животът в древния град"

  Фестивалът се провежда вече три години поред и привлича интереса на все повече хора от България и света. През 2019 година предстои четвъртото издание.

 • Девненските извори

  Те са най-големите карстови извори в България. Разположени са в няколко групи в подножието на възвишението Голям кайрак. Изворите дават началото на река Девня.

 • Побитите камъни

  Край девненския квартал “Повеляново” на север от Белославското езеро и на 15 км. от гр. Варна, се намира чука Харманкя, на чийто източен склон се е оформила “каменна гора” - т.н. “Побити камъни”.

 • Музеят на мозайките в Девня

  Музеят на мозайките в Девня представя римски и ранновизантийски мозайки от Марцианопол (Marcianopolis).

Полезна информация
НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО "НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО" В ДЕВНЯ! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ПЕШЕХОДНИЯ ТУР НА 25 СЕПТЕМВРИ!
Танцов фестивал "Фолклорна палитра" Девня 2021 - Регламент и Заявка за участие
Важно за карантинираните лица от Община Девня, които ще гласуват на 4 април: Общината приема заявления за подвижна избирателна кутия до 31 март

Скъпи посетители,

Щастливи сме да ви приветстваме като гости в обновената интернет-страница на Община Девня.

Тук ще намерите данни за Девня и населените места, които влизат в общината, за културните мероприятия, спортните и други прояви, за фирмите, развиващи дейността си в нашата община.

Ще научите повече за структурата и задачите на Общински съвет Девня, за общинските съветници и ще намерите актуалните наредби.

Чрез нашия сайт можете да разберете какви услуги предлага Общината, както и да получите формуляра, който Ви е необходим.

Надяваме се нашият официален сайт да е полезен за всички жители и гости на община Девня.